Borkiválóságnak választották Kemenczés Benő borait

Borkiválóságnak választotta az Országos Borszakértő Bizottság a Kemenczés Borház 2015-ös Cabernet Franc és 2016-os Zenit borát. Az Országkóstolón összesen 1400 nedűt indítottak. Kemenczés Benő nagy reményt fűz az eredményekhez, szeretné palackozott borait minél több helyre eljuttatni.

  • 2017. Július 4.
Youtube link

A Kemenczés Borház borestje a Kossuth Művelődési Központban

Nem első alkalom, hogy borestet tartanak a Művelődési Központban és kivétel nélkül mindig nagyon népszerű a program. Hétvégén a Kemenczés Borház mutatta be nedűit. A névadó, Kemenczés Benő felidézte a kezdeteket, vagyis, hogy szülői örökség a bor iránti szerelem.

  • 2017. Február 13.
Youtube link

Kemenczés borest a Művelődési házban

Újra vacsorás, műsoros borestet rendeztek a művelődési házban. Ezúttal egy fiatal ceglédi pincészet, a Kemenczés Borház mutatkozott be. Hat bort kínáltak fel a vacsora mellé, majd az est zárásaként Falusi Marian és Sárik Péter koncertjét élvezhették a vendégek.

  • 2017. Február 13.
Youtube link

Hitvallás

"Minden a szőlőben dől el, nekünk csak az a dolgunk, hogy ne rontsuk el, amit a természet megalkotott." Kemenczés Benő

Kemenczés Rajnai rizling 2016

"Ennél a bornál az árkategóriához képest maximális igényességet figyelhettünk meg, ugyanis rajnais palackban és DIAM dugóval lezárva került forgalomba. Frissen palackozott tétel. Élénk savai vibrálnak a szájban, a maradék cukor pedig szépen alkotja teljes egésszé az élményt. A kóstoló csapat egyértelműen a legjobb vételnek állapítja meg a sorból."Truly About Wine, 2017 július

Célunk

Tisztességes minőséget adni elérhető áron